Cégismertető
Minőségpolitikánk
Pénzügyi adataink
Referencia munkáink
Szponzori tevékenységünk

Fehér Tibor portré

Cégismertető


A Fehér T. és Társa Kazán és Épületgépészeti Tervező, Kivitelező és Szolgáltató Kft. jogelődje a Fehér és Társa Ipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Bt. 1995-ben alakult.

Fő profilunk az energetikai iparral kapcsolatos kivitelezési és szolgáltatási tevékenység.

A fentiekkel összefüggésben vállalkozunk kazánházak, kazánok és nyomástartó edények tervezésére, kivitelezésére, üzembe helyezésére, kazánok és nyomástartó edények revízióra való felkészítésére, technológiai szerelési munkák elvégzésére.

Profilunkba tartozik az építészettel és épületgépészettel összefüggő fűtési, szellőzési, klimatizálási, tüzeléstechnikai és vízkezelési tevékenység, továbbá ipari csővezetékrendszerek kivitelezése is.

Speciális területünk a hőszolgáltatási szerződésben nyújtott komplex szolgáltatás, mely magában foglalja a komplett hőszolgáltatást, az adott épületegyüttes épületgépészeti, épületasztalos, lakatos, festő, burkoló, elektromos szakipari munkálatait.

Tevékenységünket elsősorban fővállalkozóként, alkalmanként generálkivitelezőként végezzük.

Munkánk szervezését, lebonyolítását, szakirányú végzettségű mérnökök, szakképzett technikusok és szakmunkásgárda végzi, akik 10-15 éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Alvállalkozóinkat az adott feladatok elvégzésére előminősítési eljárás lefolytatása után választjuk ki.Cégünk ISO 9001 szerint minőségbiztosítási rendszert vezetett be és működtet.  

Szegeden, Pécsett egy-egy telephelyünk található, ahol rendelkezünk a tevékenységünk végzéséhez szükséges összes műszaki és irodai háttérrel.

Fehér Tibor
ügyvezető

 

ISO 9002 tanúsítvány