Cégismertető
Minőségpolitikánk
Pénzügyi adataink
Referencia munkáink
Szponzori tevékenységünk

 

A Fehér T. és Társa Kft.
minőségpolitikája

A Fehér T. és Társa Kft. vezetésének alapvető célkitűzése a kivitelezési tevékenység és a szolgáltatások kifogástalan minőségének folyamatos biztosítása optimális nyereségszint elérése mellett.

Tevékenységünk során arra törekszünk, hogy a szerződésekből és a vonatkozó előírásokból adódó minőségi, műszaki és határidős követelményeket megrendelőink teljes megelégedésére teljesítsük.

Ennek érdekében alakítottuk ki és működtetjük az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségügyi rendszert, amely egyértelműsíti a minőségért való felelősséget a Kft. minden munkatársára vonatkozóan.

A minőségügyi rendszer hatékony működéséért a minőségügyi vezető a felelős, aki rendelkezik minden jogosítvánnyal, amely szükséges a minőségi problémák megelőzéséhez, az előforduló nem megfelelőségek szakszerű kiküszöböléséhez.

A Fehér T. és Társa Kft. minden munkatársa felelős saját munkájának minőségéért, szakmai felkészültségének fejlesztéséért.

A minőség iránti elkötelezettséget, a minőségfejlesztés folyamatosságát rendszeres minőségügyi oktatással és célirányos ösztönzési módszerek alkalmazásával biztosítjuk.

Célunk: Minőségi munkával a megszerzett piacaink megtartása és bővítése.

Fehér Tibor
ügyvezető

Kattintson a kis képekre a tanúsítvány megtekintéséhez.

ISO 9001 tanúsítvány

 

ISO 9001 tanúsítvány